Webshop készítés

Könnyen kezelhető, de mégis professzionális webshopra vágysz?Remek lépés, ha már meglévő vállalkozásod egészítenéd ki egy webáruházzal. Segítünk megalkotni az első lépést az online világ végtelen lehetőségei felé, hogy elérd céljaidat.

Teljesen a Te igényedre szabva

WordPress és WooCommerce alapú webshopot készítünk számodra, személyre szabva, egyéni preferenciák szerint. Nagyon fontos, hogy az oldal letisztult, átlátható és egyértelmű legyen vásárlóidnak. A túl sok opció és logikátlan elhelyezés csak megzavarja őket.

Egyedi logó, dizájn

Oldalad dizájn és logó tervezését is átvállaljuk, hogy igazán egyedi légy. Megállapodásunk legelején vázlatokat mutatunk neked, melyek közül tudsz dönteni.

Kézenfekvő admin kezelőfelület

Termékeket könnyedén tudod feltölteni, módosítani. Rendeléseidet a felületen tudod kezelni, követni, ahol statisztikákat és kimutatásokat is elérsz rajta, hogy könnyen tudj minden hónapban számolni. Megtanítunk kezelni, hiszen ez lesz a legfontosabb része számodra!

Összekapcsolunk szolgáltatásaiddal

Akár Simplepayt, akár Bariont vagy legyen szó PayPalról, mi beintegráljuk weblapodra. Számlázz.hu vagy Billingo? Ezeknek bekötésében is tudunk segíteni, hogy mégkönnyebb legyen számodra a vállalkozásod vezetése.

És még megannyi funkció...

Keress meg minket itt a weblapon keresztül a Kapcsolat menüpontban, vagy emailben, telefonon, esetleg Skype-on. Ha preferálod a személyes kontaktot, akkor akár élőben, akár videóhívásban is egyeztethetünk. Ha részletesen mindent meg tudtunk beszélni céljaidról, elképzeléseidről, akkor küldünk számodra egy árajánlatot, melyben leírjuk, hogy az mit tartalmaz. Amint ezt elfogadtad, látványterveket mutatunk számodra és megtaláljuk a számodra tökéletes kinézetet.

Ez attól függ, hogy mik az igények. Ajánlattevésnél egy körülbelüli időt mondunk, de nem garantált, hiszen ha van további igény tőled, ez kitolódhat.

Erre a kérdésre nem lehet előre válaszolni. Ez Tőled függ és az igényeidtől, mindig ennek átbeszélése után derül ki, hogy könnyű vagy mégkönnyebb munkával állunk szembe.

Természetesen! Amint kész lett és átadtuk számodra a weblapod, adunk online oktatást a használatához. Ha viszont nem szeretnéd Te kezelni az oldalad, átvállaljuk ezt is tőled.

Nagyon ajánljuk, hiszen ez tartja naprakészen az oldaladat! Minden esetben 6 hónapig támogatunk téged, ami alatt hibákat javítunk, rendszert, pluginokat frissítünk ünnepnaptól és hétvégétől függetlenül. De új tartalmat nem készítünk! Szakmai és szerkesztési kérdéseidre is állunk rendelkezésedre. Ennek lejárta után sem hagyunk magadra, kedvezményes áron tovább folytatjuk.

Minden egyéb kérdéssel bátran keress meg minket! Biztosak vagyunk benne, hogy találunk közös pontot.