Weboldal készítés

Eldöntötted, hogy weboldalt szeretnél? Remek!

Mikor egy üzlet, vállalkozás vagy akár egy hely után érdeklődünk, azonnal Google-zni kezdünk, ismerős? Keressük hátha van weboldala, ahol egy helyen minden fontos információt megtalálunk vagy akár leadjuk rendelésünket.. Mára már így gondolkodunk, ebből akarnál kimaradni?

Teljesen a te igényedre szabva

WordPress alapú weboldalt készítünk számodra, személyre szabva, egyéni preferenciák szerint.

Egyedi logó, dizájn

Oldalad dizájn és logó tervezését is átvállaljuk, hogy igazán egyedi légy. Megállapodásunk legelején vázlatokat mutatunk neked, melyek közül tudsz dönteni.

Kézenfekvő admin kezelőfelület

Oldaladat könnyedén tudod kezelni az admin felületen, legyen szó új blog posztról vagy kép feltöltéséről, esetleg meglévő tartalom változtatásáról. Megtanítunk kezelni, hiszen ez lesz a legfontosabb része számodra!

És még megannyi funkció...

Template Reszponzív weboldalt kapsz kézhez Minden munkánk tökéletesen fog megjelenni telefonon és tableten is, ezt külön nem is kell kérned. mobile_friendly Biztonságos weboldalad lesz Az egyik, ha nem a legfontosabb része egy weblapnak. Számunkra is fontos, így nem kell attól félj, hogy illetéktelenek kárt okoznak. security cloud_queue Tárhely ügyintézés Ha hozol saját tárhelyet, azon is szívesen dolgozunk, de segítünk is a megfelelő kiválasztásában. Google Ads & Analytics Szeretnél a legtöbbet megtudni oldalad látogatottságáról vagy minél több embert elérni hirdetésekkel? Segítünk! Többnyelvűség Igény szerint a weblapod angol verzióját is elkészítjük számodra. language Garancia, támogatás 3 hónapig támogatjuk elkészült weblapodat, ahol hibákat javítunk, rendszert frissítünk.

Keress meg minket itt a weblapon keresztül a Kapcsolat menüpontban, vagy emailben, telefonon, esetleg Skype-on. Ha preferálod a személyes kontaktot, akkor akár élőben, akár videóhívásban is egyeztethetünk. Ha részletesen mindent meg tudtunk beszélni céljaidról, elképzeléseidről, akkor küldünk számodra egy árajánlatot, melyben leírjuk, hogy az mit tartalmaz. Amint ezt elfogadtad, látványterveket mutatunk számodra és megtaláljuk a számodra tökéletes kinézetet.

Ez attól függ, hogy mik az igények. Ajánlattevésnél egy körülbelüli időt mondunk, de nem garantált, hiszen ha van további igény tőled, ez kitolódhat.

Erre a kérdésre nem lehet előre válaszolni. Ez Tőled függ és az igényeidtől, mindig ennek átbeszélése után derül ki, hogy könnyű vagy mégkönnyebb munkával állunk szembe.

Természetesen! Amint kész lett és átadtuk számodra a weblapod, adunk online oktatást a használatához. Ha viszont nem szeretnéd Te kezelni az oldalad, átvállaljuk ezt is tőled.

Nagyon ajánljuk, hiszen ez tartja naprakészen az oldaladat! Minden esetben 6 hónapig támogatunk téged, ami alatt hibákat javítunk, rendszert, pluginokat frissítünk ünnepnaptól és hétvégétől függetlenül. De új tartalmat nem készítünk! Szakmai és szerkesztési kérdéseidre is állunk rendelkezésedre. Ennek lejárta után sem hagyunk magadra, kedvezményes áron tovább folytatjuk.

Minden egyéb kérdéssel bátran keress meg minket! Biztosak vagyunk benne, hogy találunk közös pontot.