Segítünk létrehozni a kampányaidat, legyen szó keresési, Display, Videó alapú vagy akár Shopping kampányokról.

Meglévő fiókok optimalizálásával és új fiókok létrehozásával kapcsolatban is tudunk segíteni. Nem ijedünk meg a komplexebb, nagyobb odafigyelést igénylő feladatoktól sem, mint például a remarketing, konverziókövetés, Merchant Center fiók kezelése, vagy akár az egyedi paraméterezésű hirdetések létrehozása.

Az Analytics jelenleg a legnépszerűbb elérhető webanalitikai szolgáltatás. Összekapcsoljuk weboldaladdal, ahol akár élőben is nyomon tudod követni, hogy honnan és mennyien kattintottak weblapodra.

Ennek segítségével hasznos információkat kaphatunk a webhely forgalmáról, ami segít optimalizálni a hirdetési kampányokat. Elérhetővé tesz olyan statisztikákat, amelyek megmutatják, hogy a felhasználók mennyi időt töltöttek el az adott honlapon, illetve honnan kattintottak át oda.

Ti mondtátok rólunk:

Köszönöm a precíz és lelkiismeretes munkát, leírhatatlanul hálás vagyok! ☺️ Írásaim végre olyan otthonra leltek, ahol a sokszínűségüknek tényleg van hely! 🤍 Tiszta szívből ajánlom a WP-Solutions - Weboldal készítés csapatát, forduljatok hozzájuk bizalommal Ti is!